Uw mondzorgrekening

Samenwerking met Infomedics
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics.
Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig
Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd.
Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Wat staat er op uw zorgrekening?
Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) is vastgesteld. De tandartstarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Uw rekening op papier of online?
Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt.
Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Hoe werkt het in de praktijk?
U ontvangt de rekening van de behandeling via Infomedics. Bent u aanvullend verzekerd voor de tandartskosten? Dan ontvangt u van Infomedics alleen een eventuele restfactuur voor het bedrag dat niet wordt vergoed door uw verzekeraar. U hoeft dus niet eerst zelf te betalen en dan te declareren bij de verzekeringsmaatschappij.

Betalingsregeling
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics
op 036 – 2031 900. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Vragen over uw rekening?
Heeft u vragen over uw rekening die u hier niet beantwoord vindt? Klik dan hier of neem telefonisch contact op met Infomedics via 036 – 2031 900.
Het opvragen van een kopie van uw rekening is mogelijk.

Voor de Infomedics betalingsvoorwaarden, klik hier.

Tarieven 2024

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) is vastgesteld. Wij hanteren deze Tarieven 2024 binnen onze praktijk.
Om te weten of een behandeling vergoed wordt kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Tandtechniek tarieven 2024

Tandartspraktijk van Spaendonck werkt met meerdere tandtechnische laboratoria in wie wij vertrouwen hebben en waar we goed mee samenwerken.
Daardoor kunnen wij in overleg met u als patiënt de meest passende zorg bieden. De keuze van het techniekwerk hangt af van het materiaal, de locatie in de mond en het budget van de patiënt.

Als u een begroting wilt ontvangen of u wilt graag de tandtechniektarieven inzien, neemt u dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen en voor u een persoonlijke begroting kunnen maken.